Subtelne forum pewnej boskiej klasy. :P
Harry, nie martw się, ja ostatnio oglądałam modę miesiąc co temu, a właśnie w takich odstęach czasowych ją oglądam.
A wiecie, ze Bruk znow za Ridzem sie ugania?
Administrator
a wiecie, ze tejlor sie zestarzeje i bedzie chciala miec dziecko. bruk zamrozi swoje jajeczka i przypadkiem wstrzykna je tejlor. ale to za jakies 5-7 lat.
hahahha to mnie Kasiu rozbawilas
ale to głupie! po c starej Tejlor dziecko kolejne, przecież ma już 3! A Bruk przeciez od Tejlor nie młodsza, wydawałoby się, ze nawet starsza. No i akurat taki przypadek, że Tejlor urodzi dziecko Bruk. Jakie to głupie!
Administrator
to moda na sukces! ten watek musi sie pojawic w k&i
A Mejsi zcy tam Macy czy jak to sie tam pisze, zyje . Dzis ogladalam Mode i Bruk nabrala Ridza- przebrala sie za szofera
Świrusek
To jest nic moi milusińscy! Młoda gówniara zwana przez wszystkich Bridget leci na Ridga!!! Ludzie, przecież najpierw on miał byc jej starym, potem się okazało, że jednak brat, a teraz się okazało, że nie brat, więc byle szybko z nim do wyra!!! Wiecie taki odwet na Brooke za Deacona! Szczerze - ten wątek przyprawia mnie o mdłości! Z bratem?! Fuuuuuuuuuj! Obrzydliwośc! Jak by się Kaszak o tym dowiedział to... A szkoda gadac. ;ppp
Administrator
jutro na religii o tym pogadamy
a spała z nim już?
Świrusek
To tylko kwestia czasssssssu! I moccccccccy oczywiście xD
Ale to przeciez nie jest jej brat... Ale mi by glupio bylo, ze uwazalam go za brata i mi sie podobal.
A w ogole ten Ridz wyglada troche jakby go Qń wysrał